דג חמוץ-מתוק עם פטריות

מלא מזינה ומלאה בטעם שמתאימה לארוחת צהריים או לארוחת ערב קלה

דורעם גונט, הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דורעם גונט, הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
דג חמוץ-מתוק עם פטריות
דג חמוץ-מתוק עם פטריותצילום: דורעם גונט

רכיבים

לרוטב: 

הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ושומרים בצד. מקמחים את הדגים ונפטרים מעודפי הקמח. במחבת כבדה מחממים את החמאה. מטגנים את הדגים, צד העור כלפי מטה, עד שהם מזהיבים (כ-2 דקות). הופכים ומטגנים דקה או שתיים את הצד השני. מוציאים את הדגים מהמחבת ושומרים במקום חמים.

2. מוסיפים למחבת את הפטריות ומקפיצים כ-3 דקות, עד שהן מתחילות להיצרב. מוסיפים את הרוטב ומבשלים עוד כ-3 דקות. הפטריות אמורות להתרכך ולהפריש נוזלים.

3. מחלקים את הפטריות והרוטב לצלחות הגשה ומסדרים מעליהן את הדגים המטוגנים. מגישים חם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ