לחמניות מאודות של the bun - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לחמניות מאודות של the bun

כך תכינו בעצמכם את הבאן של מסעדת דה באן

דרגת קושי: קל
הבאן של דה באן
אנטולי מיכאלו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

 ללחמניה:

חצי קילוגרם קמח לבן

75 גרם סוכר

5 גרם אבקת אפייה

30 גרם שמרים

300 גרם מים

15 גרם מלח

35 גרם שמן תירס

למילוי:

חצי קילו פרגית

3 כפות סויה

כף מירין

חצי כפית תערובת טוגראשי

5 כפות מיונז יפני

כפית וסאבי

אבוקדו אחד פרוס

בצל ירוק פרוס

הוראות הכנה

משרים את הפרגית בסויה, מירין ותערובת הטוגראשי למשך 24 שעות.

מכינים את הלחמניות: מוסיפים למיקסר את כל המרכיבים למעט המים. מערבבים כחצי דקה ולאחר מכן מוסיפים את המים.

ממשיכים לערבב את התערובת עוד כ-11 דקות על מהירות נמוכה.

לאחר מכן, מפסיקים את המיקסר ומכסים את הקערה במגבת. מתפיחים את הבצק תפיחה ראשונה עד שמכפיל את ניפחו.

לאחר שתפח, מוציאים את הבצק מהקערה ומוציאים ממנו את האוויר על ידי לחיצה.

מגלגלים לכדורים בגודל של כדור גולף ומניחים על מגש אידוי סיני מעץ או נירוסטה.

מתפיחים את הלחמניות שוב.

לאחר ההתפחה השנייה מאדים למשך 10 דקות על מכשיר האידוי.

מכינים את המילוי:

מערבבים את המיונז עם הווסאבי ושומרים בצד.

צולים את הפרגית במרינדה על גריל או מחבת.

פורסים את הבשר, חוצים את הלחמניה, מורחים במיונז, ממלאים בפרגית ומעליה את האבוקדו ובצל ירוק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות