לחמניות מאודות של the bun

כך תכינו בעצמכם את הבאן של מסעדת דה באן

שי קיצ'ס, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שי קיצ'ס, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
הבאן של דה באן
הבאן של דה באןצילום: אנטולי מיכאלו

רכיבים

 ללחמניה:

  • חצי קילוגרם קמח לבן
  • 75 גרם סוכר
  • 5 גרם אבקת אפייה
  • 30 גרם שמרים
  • 300 גרם מים
  • 15 גרם מלח
  • 35 גרם שמן תירס

למילוי:

  • חצי קילו פרגית
  • 3 כפות סויה
  • כף מירין
  • חצי כפית תערובת טוגראשי
  • 5 כפות מיונז יפני
  • כפית וסאבי
  • אבוקדו אחד פרוס
  • בצל ירוק פרוס

הוראות הכנה

משרים את הפרגית בסויה, מירין ותערובת הטוגראשי למשך 24 שעות.

מכינים את הלחמניות: מוסיפים למיקסר את כל המרכיבים למעט המים. מערבבים כחצי דקה ולאחר מכן מוסיפים את המים.

ממשיכים לערבב את התערובת עוד כ-11 דקות על מהירות נמוכה.

לאחר מכן, מפסיקים את המיקסר ומכסים את הקערה במגבת. מתפיחים את הבצק תפיחה ראשונה עד שמכפיל את ניפחו.

לאחר שתפח, מוציאים את הבצק מהקערה ומוציאים ממנו את האוויר על ידי לחיצה.

מגלגלים לכדורים בגודל של כדור גולף ומניחים על מגש אידוי סיני מעץ או נירוסטה.

מתפיחים את הלחמניות שוב.

לאחר ההתפחה השנייה מאדים למשך 10 דקות על מכשיר האידוי.

מכינים את המילוי:

מערבבים את המיונז עם הווסאבי ושומרים בצד.

צולים את הפרגית במרינדה על גריל או מחבת.

פורסים את הבשר, חוצים את הלחמניה, מורחים במיונז, ממלאים בפרגית ומעליה את האבוקדו ובצל ירוק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ