סטיקי רייס ומנגו של מסעדת בית תאילנדי

קינוח תאילנדי קלאסי, פשוט וקיצי שהשלם בו הוא יותר מסך החלקים: אורז דביק, קרם קוקוס ומנגו עסיסי הופכים לתענוג מתוק ומוצלח במיוחד

סוואלי אלדר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סוואלי אלדר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
צילום: זאב שטרן

רכיבים

הוראות הכנה

1. מערבבים את האורז עם המים בסיר. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים עד שהמים נספגים, למשך 15-20 דקות.

2. כשהאורז מוכן, מוסיפים כוס וחצי חלב קוקוס, כוס סוכר, ומלח ומבשלים על אש בינונית. מביאים לרתיחה, מורידים מהאש, מניחים בצד ומקררים למשך כשעה.

3. מכינים את הרוטב: מערבבים בסיר חצי כוס חלב קוקוס, כף סוכר, רבע כפית מלח. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מקררים.

4. מניחים מהאורז הדביק על צלחת הגשה. מסדרים את המנגו על גבי האורז. יוצקים מעל את הרוטב. מפזרים שומשום ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ