מתכון

קראמבל תאנים

קינוח קיצי קל בכיכובה של התאנה

רועי סופר, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רועי סופר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
קראמבל תאנים
קראמבל תאניםצילום: Getty Images IL

רכיבים

הוראות הכנה

1. בכלי נמוך וחסין אש מסדרים את התאנים כשהצד החצוי כלפי מטה.

2. מפזרים אמרטו וברנדי ומעט סוכר (סך הכל כפית) על פני חלקה העליון של כל תאנה.

3. במעבד מזון, מעבדים בפולסים את הקמח, חמאה, אגוזים וסוכר לקבלת בצק.

4. משטחים את הבצק על גבי נייר אפייה בעובי 1.5 ס"מ.

5. אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות (עד שמתחיל להזהיב).

6. מפוררים את הבצק ומפזרים בצורה אחידה על גבי התאנים וניתן להוסיף גם את הריבה בין הפירורים.

7. אופים למשך 7-8 דקות נוספות לכדי הזהבה.

8. מומלץ להגיש עם כדור גלידת פיסטוק ליד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ