קראמבל תאנים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קראמבל תאנים

קינוח קיצי קל בכיכובה של התאנה

דרגת קושי: קל
קראמבל תאנים
Getty Images IL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 תאנים בינוניות חצויות

1 כף אמרטו
1 כף ברנדי משובח
100 גרם+ 1 כפית סוכר
100 גרם קמח
100 גרם חמאה
50 גרם אגוזי מלך טחונים
ריבת תאנים - לא חובה
 

הוראות הכנה

1. בכלי נמוך וחסין אש מסדרים את התאנים כשהצד החצוי כלפי מטה.

2. מפזרים אמרטו וברנדי ומעט סוכר (סך הכל כפית) על פני חלקה העליון של כל תאנה.

3. במעבד מזון, מעבדים בפולסים את הקמח, חמאה, אגוזים וסוכר לקבלת בצק.

4. משטחים את הבצק על גבי נייר אפייה בעובי 1.5 ס"מ.

5. אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות (עד שמתחיל להזהיב).

6. מפוררים את הבצק ומפזרים בצורה אחידה על גבי התאנים וניתן להוסיף גם את הריבה בין הפירורים.

7. אופים למשך 7-8 דקות נוספות לכדי הזהבה.

8. מומלץ להגיש עם כדור גלידת פיסטוק ליד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות