שוקולד פולק: איך מכינים את הקינוח האגדי של הקופי בר? - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שוקולד פולק: איך מכינים את הקינוח האגדי של הקופי בר?

קינוח שוקולד מרוכז של מרקיז שוקולד-קפה, המוגש על רוטב וניל אמיתי עם פרלינים של אגוזי לוז לחובבי שוקולד מתקדמים

12 דרגת קושי: בינוני
שוקולד פולק
עידית בן עוליאל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם חמאה

140 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
120 מ"ל (½ כוס) אספרסו חם (או קפה חזק)
5 חלמונים 170 גרם (¾ כוס פלוס כף)
סוכר 120 גרם (1 כוס פחות 2 כפות)
אבקת קקאו 320 מ"ל (¼1 מכלים)
שמנת מתוקה

לקישוט:

100 גרם ברס (קונים בחנויות אפייה) או אגוזים מסוכרים אחרים קצוצים

הוראות הכנה

1. ממיסים חמאה בקערה גדולה במיקרוגל. מוסיפים שוקולד ואספרסו חם ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.

2. מקציפים חלמונים עם סוכר עד קבלת קרם בהיר ותפוח ומקפלים לתוך קרם השוקולד.

3. מנפים קקאו ומערבבים לתוך תערובת השוקולד והחלמונים.

4. מוסיפים בהדרגה שמנת מתוקה וטורפים בעדינות.

5. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים עליה את הרינגים ויוצקים לתוכם את התערובת.

6. מעבירים למקפיא לארבע שעות לפחות.

7. סמוך להגשה מחלצים מהרינגים ומקשטים בברס.

8. מומלץ להגיש קפוא עם רוטב וניל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות