שוקולד פולק: איך מכינים את הקינוח האגדי של הקופי בר?

קינוח שוקולד מרוכז של מרקיז שוקולד-קפה, המוגש על רוטב וניל אמיתי עם פרלינים של אגוזי לוז לחובבי שוקולד מתקדמים

גיא פולק, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיא פולק, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:12
שוקולד פולקצילום: עידית בן עוליאל

רכיבים

  • 200 גרם חמאה
  • 140 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
  • 120 מ"ל (½ כוס) אספרסו חם (או קפה חזק)
  • 5 חלמונים 170 גרם (¾ כוס פלוס כף)
  • סוכר 120 גרם (1 כוס פחות 2 כפות)
  • אבקת קקאו 320 מ"ל (¼1 מכלים)
  • שמנת מתוקה
  • לקישוט:
  • 100 גרם ברס (קונים בחנויות אפייה) או אגוזים מסוכרים אחרים קצוצים

הוראות הכנה

1. ממיסים חמאה בקערה גדולה במיקרוגל. מוסיפים שוקולד ואספרסו חם ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.

2. מקציפים חלמונים עם סוכר עד קבלת קרם בהיר ותפוח ומקפלים לתוך קרם השוקולד.

3. מנפים קקאו ומערבבים לתוך תערובת השוקולד והחלמונים.

4. מוסיפים בהדרגה שמנת מתוקה וטורפים בעדינות.

5. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים עליה את הרינגים ויוצקים לתוכם את התערובת.

6. מעבירים למקפיא לארבע שעות לפחות.

7. סמוך להגשה מחלצים מהרינגים ומקשטים בברס.

8. מומלץ להגיש קפוא עם רוטב וניל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ