ספינג': כך תכינו סופגניות מרוקאיות

הסופגניות המרוקאיות המיוחדות ומלאות הטעם, מקבלות מקום של כבוד בעולם הקינוחים הישראלי. מתכון פשוט וטעים להפליא

עוזי בן, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עוזי בן, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:35
זמן בישול:20 דקות
ספינג'
צילום: דודו בכר

רכיבים

לסירופ:

הוראות הכנה

בקערה מערבבים היטב את החומרים היבשים מלבד המלח. מוסיפים את המלח, הברנדי והמים ולשים ביחד עד לקבלת בצק נוזלי יחסית.

נותנים לבצק לתפוח כשעתיים.

מוציאים את אוויר מהבצק התפוח, מקפלים מעט ונותנים לו לתפוח שוב כחצי שעה.

קורצים כדורים בגודל כדור פינג פונג ובעזרת ידיים משומנות ורטובות יוצרים חור במרכז העיגול ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה כדקה מכל צד.

מוציאים מהסיר עם מסננת ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השמן.

הכנת הסירופ: מרתיחים את חומרי הסירופ בסיר, עד שמצטמצם לחצי.

**אם הספינג' חמות - טובלים אותן בסירופ קר ואם הן קרות טובלים אותן בסירופ חם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ