מיני סופגניות גבינה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מיני סופגניות גבינה

כולם מחפשים סופגניה עם ריבה, אבל הגבינה ידועה כידידתו הטובה ביותר של הטוגן. מתכון קל ופשוט שיכבוש את החג

30 דרגת קושי: קל
סופגנית גבינה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

5 כוסות של קמח שטיפל/לבן

3 כפות סוכר

3 כפות שמן קנולה

1 כפית אבקת אפיה

מעט מלח

4 גביעי יוגורט

1 גביע גבינה לבנה

גרידת לימון מלימון אחד

4 ביצים שמן

קנולה לטיגון

הוראות הכנה

מכניסים את כל החומרים למיקסר/מעבד מזון ומערבבים כ- 5 דקות במהירות בינונית.

מחלקים את הבצק שהתקבל לשלושה חלקים שווים.

מרדדים את הבצק (כל חלק בתורו) לעובי של כ – ½ 1 ס"מ.

קורצים עיגולים בעזרת כוס זכוכית.

מחממים בסיר את השמן (עמוק) ומטגנים את עיגולי הבצק משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב (כ – ½ 4 דקות סך הכל לסופגנייה).

מפזרים אבקת סוכר וכדאי גם קצת קינמון ומגישים חם.

המלצה: להזריק ריבה בטעם אהוב או שמנת חמוצה לסופגניות בעזרת מזרק לקישוט עוגות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות