מתכון

מיני סופגניות גבינה

כולם מחפשים סופגניה עם ריבה, אבל הגבינה ידועה כידידתו הטובה ביותר של הטוגן. מתכון קל ופשוט שיכבוש את החג

ברק שי חורש, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ברק שי חורש, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:30
זמן בישול:30 דקות
סופגנית גבינה

רכיבים

  • 5 כוסות של קמח שטיפל/לבן
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • מעט מלח
  • 4 גביעי יוגורט
  • 1 גביע גבינה לבנה
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • 4 ביצים שמן
  • קנולה לטיגון

הוראות הכנה

מכניסים את כל החומרים למיקסר/מעבד מזון ומערבבים כ- 5 דקות במהירות בינונית.

מחלקים את הבצק שהתקבל לשלושה חלקים שווים.

מרדדים את הבצק (כל חלק בתורו) לעובי של כ – ½ 1 ס"מ.

קורצים עיגולים בעזרת כוס זכוכית.

מחממים בסיר את השמן (עמוק) ומטגנים את עיגולי הבצק משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב (כ – ½ 4 דקות סך הכל לסופגנייה).

מפזרים אבקת סוכר וכדאי גם קצת קינמון ומגישים חם.

המלצה: להזריק ריבה בטעם אהוב או שמנת חמוצה לסופגניות בעזרת מזרק לקישוט עוגות.

תגובות