סורבה קוקוס ברוטב פירות יער קר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סורבה קוקוס ברוטב פירות יער קר

מתכון לקינוח ביתי, קליל וקריר שנועד בדיוק לימי החום

דרגת קושי: קל
סורבה קוקוס עם רוטב דובדבני אמרנה
Getty Images IL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לסורבה קוקוס:

חצי ליטר יוגורט 4% שומן

3 כפות דבש
4 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
חצי כוס שבבי קוקוס

לרוטב פירות היער:

100 גרם דובדבנים ללא גרעינים

100 גרם פטל טרי
2 כוסות מים
מיץ לימונים טרי מ-2 לימונים

הוראות הכנה

הכנת הסורבה:

מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים. לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים עד שהסורבה מוכן.

למי שאין מכונה:

ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה ומקציפים עד שהסורבה מוכן.

הכנת רוטב פירות היער:

מרתיחים את כל החומרים על אש גבוהה למשך דקה ומצננים את המרק.

צורת הגשה:

מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת ומעל כדור סורבה קוקוס. ניתן לקשט בעלה נענע.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות