שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
יניב לוזון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
סורבה קוקוס עם רוטב דובדבני אמרנה
ואם אין רוטב פירות יער, תמיד אפשר רוטב דובדבני אמרנה. סורבה קוקוסצילום: Getty Images IL

רכיבים

  • לסורבה קוקוס:
  • חצי ליטר יוגורט 4% שומן
  • 3 כפות דבש
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • חצי כוס שבבי קוקוס
  • לרוטב פירות היער:
  • 100 גרם דובדבנים ללא גרעינים
  • 100 גרם פטל טרי
  • 2 כוסות מים
  • מיץ לימונים טרי מ-2 לימונים

הוראות הכנה

הכנת הסורבה:

מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים. לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים עד שהסורבה מוכן.

למי שאין מכונה:

ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה ומקציפים עד שהסורבה מוכן.

הכנת רוטב פירות היער:

מרתיחים את כל החומרים על אש גבוהה למשך דקה ומצננים את המרק.

צורת הגשה:

מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת ומעל כדור סורבה קוקוס. ניתן לקשט בעלה נענע.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ