מתכון |

סורבה קוקוס ברוטב פירות יער קר

מתכון לקינוח ביתי, קליל וקריר שנועד בדיוק לימי החום

יניב לוזון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יניב לוזון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
סורבה קוקוס עם רוטב דובדבני אמרנה
ואם אין רוטב פירות יער, תמיד אפשר רוטב דובדבני אמרנה. סורבה קוקוסצילום: Getty Images IL

רכיבים

  • לסורבה קוקוס:
  • חצי ליטר יוגורט 4% שומן
  • 3 כפות דבש
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • חצי כוס שבבי קוקוס
  • לרוטב פירות היער:
  • 100 גרם דובדבנים ללא גרעינים
  • 100 גרם פטל טרי
  • 2 כוסות מים
  • מיץ לימונים טרי מ-2 לימונים

הוראות הכנה

הכנת הסורבה:

מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים. לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים עד שהסורבה מוכן.

למי שאין מכונה:

ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה ומקציפים עד שהסורבה מוכן.

הכנת רוטב פירות היער:

מרתיחים את כל החומרים על אש גבוהה למשך דקה ומצננים את המרק.

צורת הגשה:

מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת ומעל כדור סורבה קוקוס. ניתן לקשט בעלה נענע.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ