מתכון

קלה ומתוקה: עוגת תפוחי עץ בחושה

עוגה בחושה קלה ביותר שמעצימה את טעם תפוחי העץ

באדיבות קונדיטוריית בן עמי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
באדיבות קונדיטוריית בן עמי
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:סיר פלא או ל-3 תבניות אינגליש קייק
חומרים לעוגת תפוחים

רכיבים

  • 1/3 1 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • קורט מלח
  • 3 כוסות קמח
  • 3.5 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כוס שמן
  • 3/4 כוס מיץ תפוחים
  • 1/2 3 כפיות תמצית וניל
  • 5 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפיות קינמון
  • 1/2 כוס צימוקים מושרים ברום (לא חובה)
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס (לא חובה)

הוראות הכנה

1. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה.
2. מערבלים את השמן, המיץ ותמצית הווניל.
3. טורפים במיקסר היטב את הסוכר, הביצים והמלח, ומוסיפים לבלילה לסירוגין את תערובת הקמח ואת תערובת המיץ.
4. מוסיפים את כל יתר המרכיבים (למעט שתי כפות הסוכר והקינמון) ומערבבים.
5. מחלקים את התערובת בין התבניות.
6. בקערית קטנה מערבבים את כפות הסוכר והקינמון ומפזרים על גבי העוגות.
7. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.

תגובות