עוגת תפוחי עץ בחושה - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קלה ומתוקה: עוגת תפוחי עץ בחושה

עוגה בחושה קלה ביותר שמעצימה את טעם תפוחי העץ

סיר פלא או ל-3 תבניות אינגליש קייק דרגת קושי: קל
חומרים לעוגת תפוחים
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/3 1 כוסות סוכר

4 ביצים
קורט מלח
3 כוסות קמח
3.5 כפיות אבקת אפייה
1 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוחים
1/2 3 כפיות תמצית וניל
5 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות סוכר
2 כפיות קינמון
1/2 כוס צימוקים מושרים ברום (לא חובה)
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס (לא חובה)

הוראות הכנה


1. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה.
2. מערבלים את השמן, המיץ ותמצית הווניל.
3. טורפים במיקסר היטב את הסוכר, הביצים והמלח, ומוסיפים לבלילה לסירוגין את תערובת הקמח ואת תערובת המיץ.
4. מוסיפים את כל יתר המרכיבים ומערבבים.
5. מחלקים את התערובת בין התבניות ואופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות