איך מכינים ספינג' מרוקאי טבעוני מצופה סוכר דק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון איך מכינים ספינג' מרוקאי טבעוני מצופה סוכר דק

הסופגניות המרוקאיות הנהדרות הן קלאסיקה לא רק בחנוכה, אלא בכל אירוע חגיגי. כך תכינו אותן

דרגת קושי: בינוני
סופגניות מרוקאיות של השף צ'רלי פדידה
Getty Images IL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם קמח רב תכליתי

10 גרם שמרים יבשים
10 גרם מלח
10 גרם אבקת אפייה
20 גרם סוכר
40 מ"ל ערק
200 מ"ל מים
שמן לטיגון עמוק
סוכר דק
 

הוראות הכנה

1. מנפים קמח ואבקת אפייה בקערה. יוצרים גומה במרכז הקמח ומניחים בה את השמרים והסוכר. מוסיפים בהדרגה מים, ערק ומלח ומתחילים ללוש. לשים עד לקבלת בצק רך.

2. מתפיחים למשך כ-30 דקות, לשים שוב ומתפיחים שוב ל-30 דקות נוספות. יוצרים את הצורות הרצויות מהבצק, ומעבירים לטיגון בשמן חם (לא רותח).

3. כשהספינג'ים מזהיבים במחבת/ סיר, מוציאים ומצפים מיד בסוכר דק מעורבב במעט קינמון (אם אוהבים). מגישים מיד.

*ניתן להגיש עם קעריות של מטבלים מתוקים כמו דבש, סילאן, שוקולד מומס, ריבות בטעמים ועוד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות