סביצ'ה או טרטר איניטיאס עם פול ירוק - מתכון - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טרטר איניטיאס עם פול ירוק

טרטר של דג ים לבן וטרי עם פול ירוק וירקות פריכים שכל כולו אביב

דרגת קושי: קל
טרטר אינטיאס
רויטל דקל

טרטר ירוק שכולו אביב. ניתן להחליף בדג ים לבן אחר: פלמידה לוקוס, פארידה וכו', אפשר גם להוסיף צנוברים קלויים וירק אחר - ירוק ופריך, כמו זוקיני או מלפפון, למשל.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

100 גרם פילה אינטיאס (ניתן להחליף בדג ים לבן אחר: פלמידה לוקוס, פארידה וכו') חתוך לקוביות

1 כפית סומאק
צרור עלי ראשד או ארוגולה
מיץ מחצי לימון
חצי כוס פול ירוק חלוט קלות (מים רותחים ומי קרח)
2-3 צנוניות - חתוכות לפרוסות דקות
מלח
2 כפות יוגורט כבשים
2 כפות שמן זית
אפשר גם: 1 כף צנוברים קלויים  
 

הוראות הכנה

1. בצלחת הגשה יוצקים את היוגורט.

2. מערבבים את כל שאר המרכיבים בקערה ועורמים על היוגורט בערימה.

3. מעטרים במעט שמן זית ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות