מתכון

שקשוקה של חובזה וגבינת כבשים מלוחה

עונת החובזה בשיאה, צאו לקטוף וחזרו הביתה להכין שקשוקה ירוקה נפלאה ממתכון של השף עמוס שיאון ממסעדת הלנה בנמל

עמוס שיאון, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עמוס שיאון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
שקשוקה חובזה של הלנה בנמל
שקשוקה חובזה של השף עמוס שיאוןצילום: רויטל דקל

רכיבים

הוראות הכנה

1. מטגנים את הבצל בשמן הזית עד להזהבה.

2. מוסיפים את הבהרט, את השום, עלי החובזה ועלי הפטרוזיליה ומבשלים למשך מספר דקות עד שהחובזה רכה והופכת לתבשיל.

3. שוברים את הביצים למחבת ומפוררים מעליהן את הגבינה.

4. מבשלים כשהמחבת מכוסה למשך כ-3 דקות עד שהחלמון מתקשה מעט והגבינה נמסה. מגישים חם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ