איך מכינים סלופי ג'ו?

הכריך המרושל האמריקאי הפך כבר מזמן לכוכב ברחבי העולם, כך תכינו אותו ממתכון של השף דיוויד לוי ממסעדת אוונגרד

דיוויד לוי, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דיוויד לוי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:4 מנות
סלופי ג'ו
סלופי ג'וצילום: Ruslan Mitin / Shutterstock.com

רכיבים

הוראות הכנה

1. צורבים את הבשר: מחממים סיר גדול ללא שמן על אש גבוהה, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים בעזרת מרית או כף עץ.

2. מוסיפים את הבצל והפלפלים עד להשחמה והתאדות הנוזלים.

3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כ- 15 דקות.

4. על לחמנייה או ג'בטה חמה וחצויה המשוחה במיונז ועליה חסה, עגבנייה וטבעות בצל, מניחים שלוש כפות גדושות של תערובת הסלופי ג'ו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ