איך מכינים סלופי ג'ו?

הכריך המרושל האמריקאי הפך כבר מזמן לכוכב ברחבי העולם, כך תכינו אותו ממתכון של השף דיוויד לוי ממסעדת אוונגרד

דיוויד לוי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דיוויד לוי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
סלופי ג'ו
סלופי ג'וצילום: Ruslan Mitin / Shutterstock.com

רכיבים

  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון גס
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
  • 2 כפות שום כתוש
  • 1 כף חרדל גרגירים
  • 1 כוס קטשופ
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כף פלפל שחור
  • 1 כף ברביקיו
  • להגשה:
  • ג'בטה, לחמניית המבורגר או כל פחמימה בצקית אחרת
  • מיונז, בצל, חסה ועגבנייה

הוראות הכנה

1. צורבים את הבשר: מחממים סיר גדול ללא שמן על אש גבוהה, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים בעזרת מרית או כף עץ.

2. מוסיפים את הבצל והפלפלים עד להשחמה והתאדות הנוזלים.

3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כ- 15 דקות.

4. על לחמנייה או ג'בטה חמה וחצויה המשוחה במיונז ועליה חסה, עגבנייה וטבעות בצל, מניחים שלוש כפות גדושות של תערובת הסלופי ג'ו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ