שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אצבעות שניצל עם טוויסט

פריכות בטירוף מבחוץ, רכות ועסיסיות מאוד מבפנים

דנה מלמד
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דנה מלמד
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
אצבעות שניצל על פירה וירקות
פריכות מבחוץ, עסיסיות מבפנים, אצבעות שניצלצילום: מגד גוזני

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות ארוכות
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה (אפשר צמחית)
  • 2 כוסות פירורי לחם (אפשר להוסיף שומשום)

הוראות הכנה

מערבבים בקערה ביצים, שמנת, מלח וחרדל דיז'ון.

משרים את אצבעות העוף בבלילה כשעה מחוץ למקרר.

מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.

טובלים את אצבעות העוף בפירורי הלחם ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ