אצבעות שניצל עם טוויסט

פריכות בטירוף מבחוץ, רכות ועסיסיות מאוד מבפנים

דנה מלמד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דנה מלמד
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
אצבעות שניצל על פירה וירקות
פריכות מבחוץ, עסיסיות מבפנים, אצבעות שניצלצילום: מגד גוזני

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות ארוכות
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה (אפשר צמחית)
  • כפית חרדל דיז'ון
  • מלח
  • 2 כוסות פירורי לחם (אפשר להוסיף שומשום)
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

מערבבים בקערה ביצים, שמנת, מלח וחרדל דיז'ון.

משרים את אצבעות העוף בבלילה כשעה מחוץ למקרר.

מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.

טובלים את אצבעות העוף בפירורי הלחם ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ