פשטידת גבינות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פשטידת בטטות וגבינות

פשטידה פשוטה ומהירה ועם זאת מרשימה וטעימה במיוחד

דרגת קושי: קל
פשטידת בטטה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 כפות שמן זית 

2 בטטות גדולות, מקולפות, שטופות וחתוכות לפרוסות או לקוביות קטנות

1 כרישה, חתוכה לטבעות דקות

1 בצל גדול מקולף, שטוף וקצוץ

2 דלעות ערמונים, מקולפות, מרוקנות מגרעינים וחתוכות לקוביות גדולות (לא חובה)

1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות

1 גביע קוטג'

1 גביע שמנת חמוצה (200 גרם)

50 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר

3 ביצים

5 כפות קמח תופח

מלח וטימין טרי, לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מקפיצים בווק את הבצל והכרישה עם שמן הזית עד שהבצל הופך לשקוף. מוספים לווק את שאר הירקות והחמאה מערבבים ומטגנים עד לריכוך הירקות.

מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה. מוסיפים את הירקות מהווק לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה או משומנת היטב.

מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות, למשך כ-45 דקות.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות