פשטידת תרד גבינות וצנוברים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פשטידת תרד גבינות וצנוברים

פשטידה קלילה, מזינה וטעימה שמתאימה לאירוח או לארוחה קלה בחיק המשפחה

דרגת קושי: קל
מרכיבים לפשטידת תרד
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי ק"ג תרד שטוף – חתוך לרצועות 

1 חבילת גבינה לבנה לבישול ואפייה 3-5% שומן (כמו "טוב טעם")

חופן גבינה צהובה מגורדת

3 ביצים 

1 כף קורנפלור 

3 כפות פירורי לחם (או קמח מצה) 

שליש כוס צנוברים קלויים 

מלח ופלפל שחור גרוס 

מעט חמאה מומסת – לשימון התבנית

הוראות הכנה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות