לביבות מנגולד וכרובית

המתכון ללביבות מנגולד וכרובית המפורסמות של קפה הסטריטס

באדיבות קפה הסטריטס
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
באדיבות קפה הסטריטס
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:20 לביבות
זמן בישול:30 דקות
לביבות מנגולד וכרובית
צילום: דורעם גונט

תגיות:

רכיבים

הוראות הכנה

1.מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה במעט שמן זית ומוסיפים לו את עלי המנגולד הקצוצים.מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

2.את הכרוביות חולטים במים רותחים כ-7 דקות, עד שיתרככו, ומועכים את פרחי הכרובית למחית.

3.מוסיפים את תערובת המנגולד למחית הכרובית וממתינים לקירור התערובת.

4.מאחדים עם שאר החומרים – הביצים, פירורי הלחם, הסוכר והפרמזן.

5.יוצרים מהתערובת כדורים בגודל הרצוי ומשטחים אותם מעט. מטגנים את הלביבות במעט שמן צמחי. על הלביבות להיות בעובי של סנטימטר ובקוטר של 4 סנטימטר.

6. מערבבים את המצרכים של הרוטב ומפזרים על הלביבות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ