לביבות מנגולד וכרובית

המתכון ללביבות מנגולד וכרובית המפורסמות של קפה הסטריטס

באדיבות קפה הסטריטס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
באדיבות קפה הסטריטס
צילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 2 כרוביות

  • 1 חבילה עלי מנגולד

  • 3 בצלים קצוצים דק

  • 2 ביצים

  • 2 כוסות פירורי לחם

  • מלח ופלפל שחור

  • כף סוכר

  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת

  • 2 קופסאות שמנת חמוצה

  • 4 כפות מיונז

  • חבילת עירית קצוצה דק

  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

1.מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה במעט שמן זית ומוסיפים לו את עלי המנגולד הקצוצים.מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

2.את הכרוביות חולטים במים רותחים כ-7 דקות, עד שיתרככו, ומועכים את פרחי הכרובית למחית.

3.מוסיפים את תערובת המנגולד למחית הכרובית וממתינים לקירור התערובת.

4.מאחדים עם שאר החומרים – הביצים, פירורי הלחם, הסוכר והפרמזן.

5.יוצרים מהתערובת כדורים בגודל הרצוי ומשטחים אותם מעט. מטגנים את הלביבות במעט שמן צמחי. על הלביבות להיות בעובי של סנטימטר ובקוטר של 4 סנטימטר.

6. מערבבים את המצרכים של הרוטב ומפזרים על הלביבות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ