לביבות מנגולד וכרובית

המתכון ללביבות מנגולד וכרובית המפורסמות של קפה הסטריטס

באדיבות קפה הסטריטס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
באדיבות קפה הסטריטס
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
צילום: דורעם גונט

תגיות:

רכיבים

  • 2 כרוביות
  • 1 חבילה עלי מנגולד
  • 3 בצלים קצוצים דק
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות פירורי לחם
  • מלח ופלפל שחור
  • כף סוכר
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 קופסאות שמנת חמוצה
  • 4 כפות מיונז
  • חבילת עירית קצוצה דק
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

1.מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה במעט שמן זית ומוסיפים לו את עלי המנגולד הקצוצים.מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

2.את הכרוביות חולטים במים רותחים כ-7 דקות, עד שיתרככו, ומועכים את פרחי הכרובית למחית.

3.מוסיפים את תערובת המנגולד למחית הכרובית וממתינים לקירור התערובת.

4.מאחדים עם שאר החומרים – הביצים, פירורי הלחם, הסוכר והפרמזן.

5.יוצרים מהתערובת כדורים בגודל הרצוי ומשטחים אותם מעט. מטגנים את הלביבות במעט שמן צמחי. על הלביבות להיות בעובי של סנטימטר ובקוטר של 4 סנטימטר.

6. מערבבים את המצרכים של הרוטב ומפזרים על הלביבות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ