חנוכה 2014: מתכונים לסופגניות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון איך מכינים את הסופגנייה הקלאסית של רולדין

בסופו של יום, אין כמו הסופגניה הישנה והטובה. הנה המדריך השלם להכנתה

דרגת קושי: קל
הסופגניות של רולדין
רונן מנגן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לבצק:

1 ק"ג קמח לבן
1 כוס מים קרים
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית מלח
60 גרם שמרים לחים
90 גרם מחמאה
1 כפית ברנדי
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית רום

הוראות הכנה

להכניס למיקסר: קמח, מלח, סוכר ושמרים לחים, לערבב למשך דקה.

להוסיף מים קרים, ביצים, תמציות וברנדי. ללוש במשך 3 דקות במהירות נמוכה.

לערבב פעם נוספת: 3 דקות במהירות גבוהה. להוסיף מלח וחמאה/מחמאה. ללוש 4 דקות נוספות במהירות גבוהה.

מכסים את קערת הבצק בניילון נצמד ובמגבת ומניחים לתפוח במקום חמים למשך שעה.

לאחר ההתפחה (בהכפלת הגודל), חובטים בבצק להוצאת האוויר. מכסים ושוב מניחים להתפחה.

לכדרר סופגניות, 50 גרם לסופגנייה.

משמנים קלות משטח עבודה יוצרים כדורים של 50 גרם.

מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק עד לטמפ' גבוהה (לשמור על גובה האש כדי לא לשרוף את הסופגנייה).

מטגנים 2-3 דקות כל צד של הסופגנייה, עד קבלת גוון חום זהבהב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות