פשטידת חצילים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פשטידת חצילים

מאפה קל מכל הבחינות, גם להכנה וגם לאכילה, ללא בצק. טעמם של החצילים המבושלים במים שונה מהטעם המתקבל בטיגון או באפייה

דרגת קושי: קל
פשטידת חצילים
ãåøòí âåðè
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1.5 קילו חצילים, קלופים וקצוצים לקוביות בגודל של כ-1.5 ס"מ

כף מלח 

גביע וחצי גבינת קוטג' 9% 

4 ביצים 

כף אבקת מרק עוף

 5 כפות פירורי לחם 

חופן שמיר קצוץ 

פלפל שחור טחון

הוראות הכנה

מניחים את קוביות החציל בסיר גדול, מכסים במים (החצילים יצופו) ומוסיפים כף מלח. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים עוד עד שהחציל רך ומוכן (כ-5 דקות).

מעבירים למסננת פסטה ונפטרים מהנוזלים. מערבבים בקערה גדולה את יתר החומרים, ומוסיפים את קוביות החציל.

מעבירים את התערובת לתבנית גדולה ומשומנת (למשל, בגודל 30x23 ס"מ).

אופים בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה יפה (כשעה). מגישים חם או פושר, לצד סלט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות