לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

הלביבה המסורתית של פעם, כשעוד קראו לה לטקע, טעימה לא רק בחנוכה. מתכון ללביבות של דנה מלמד

דנה מלמד
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דנה מלמד
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמהצילום: דורעם גונט

תגיות:

רכיבים

הוראות הכנה

1. מגררים את התפוחי אדמה והבצל על פומפיה דקה (יש להקפיד לגרר על החורים הכי קטנים שניתן).

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

3. לא סוחטים בשום אופן את התערובת. הנוזלים הרבים שמגירים תפוחי האדמה והבצל הם סוד ההצלחה של הלביבות האלה. יש להקפיד לערבב מידי פעם את התערובת על מנת שתישאר אחידה.

4. מחממים שמן במחבת ומטגנים לביבות עגולות בכמות של כף מהתערובת עד הזהבה משני הצדדים.

5. מניחים על גבי נייר סופג לספיגת השמן (כאילו שזה יעזור במשהו) ומגישים עם שמנת חמוצה. ניתן לאכול ככה או להוסיף אבקת סוכר, כפי שנהוג אצלנו הפולנים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ