לביבות גבינה של מיקי שמו - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות גבינה של מיקי שמו

טעים, פשוט ולא רק לחנוכה. מתכון ללביבה המתוקה והמפתיעה של שף הקינוחים מיקי שמו

דרגת קושי: קל
לביבות גבינה
דן לב
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג גבינה כחושה – טוב טעם/כנען/טוברוג

3 ביצים במידה XL 

3 כפות סוכר

5 כפות קמח תופח

1 כפית תמצית וניל

חופן צימוקים (לא חובה)

מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה

בקערת ערבוב מערבבים את החומרים עד קבלת תערובת אחידה.

מומלץ להכניס למקרר לשעה, אבל אם ממהרים, לא חייבים.

להכנת הלביבות:

מקמחים קלות משטח עבודה (קרש חיתוך בהחלט מתאים). לוקחים כף מהתערובת, מניחים גבי משטח העבודה המקומח, מקמחים קלות את כפות הידיים ומעצבים לביבות עגולות ופחוסות.

מחממים מחבת טפלון עם מעט מאד שמן ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד הזהבה (כ- 3 דקות מכל צד).

* מגישים עם רוטב שוקולד, ריבה אדומה או ריבת חלב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות