מתכון

לביבות גבינה של מיקי שמו

טעים, פשוט ולא רק לחנוכה. מתכון ללביבה המתוקה והמפתיעה של שף הקינוחים מיקי שמו

מיקי שמו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מיקי שמו, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
זמן בישול:15 דקות
לביבות גבינה

רכיבים

  • 1 ק"ג גבינה כחושה – טוב טעם/כנען/טוברוג
  • 3 ביצים במידה XL
  • 3 כפות סוכר
  • 5 כפות קמח תופח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • חופן צימוקים (לא חובה)
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה

בקערת ערבוב מערבבים את החומרים עד קבלת תערובת אחידה.

מומלץ להכניס למקרר לשעה, אבל אם ממהרים, לא חייבים.

להכנת הלביבות:

מקמחים קלות משטח עבודה (קרש חיתוך בהחלט מתאים). לוקחים כף מהתערובת, מניחים גבי משטח העבודה המקומח, מקמחים קלות את כפות הידיים ומעצבים לביבות עגולות ופחוסות.

מחממים מחבת טפלון עם מעט מאד שמן ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד הזהבה (כ- 3 דקות מכל צד).

* מגישים עם רוטב שוקולד, ריבה אדומה או ריבת חלב.

תגובות