כדורי בטטה בצ'אטני דלורית - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כדורי בטטה בצ'אטני דלורית

דרגת קושי: קל
בטטות חתוכות
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

 לכדורי הבטטה:

2 בטטות גדולות, קלופות וחתוכות לרבעים 

כוס קמח תירס

2 כפות קמח חיטה מלאה

2 כפות זרעי פשתן, מושרה ב-2 כפות מים רותחים למשך 10 דקות

קורט קטן קארי

קורט מלח

קורט פלפל

מעט שמן זית לצריבת הכדורים לאחר ההכנה

לצ'אטני דלורית:

1 דלורית גדולה קלופה וחתוכה גס

¼ -½ כוס חלב שקדים

חופן קשיו

1 כף חרדל

1 כף רוטב סויה

קורט קטן צ'ילי

קורט מלח

הוראות הכנה

מאדים את הבטטות בסיר אידוי או מבשלים במים עד לריכוך מלא ומסננים היטב מהנוזלים.

מועכים עם מועך תפוחי אדמה ומוסיפים את שאר החומרים, מערבבים וצרים כדורים.

מאדים את הכדורים בסיר אידוי למשך 15-20 דקות. אפשר להניח אותם על עלי סלרי או מנגולד או על פרוסות תפוחי אדמה כדי שלא ידבקו לסיר.

לאחר האידוי מצננים את הכדורים, מעבירים למחבת וצורבים כמה דקות עד להשחמה קלה.

הצ'אטני דלורית:

שמים את כל חומרי הצ'אטני בבלנדר ומעבדים עד לקבל מרקם חלק וקרמי. אפשר להוסיף מעט נוזלים לפי הצורך.

הרכבת המנה:

מניחים את כדורי הבטטה החמים על הצ'אטני הקר ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות