מתכון | כבד קצוץ של יענקלה שיין

מתכון לכבד קצוץ בטעם של פעם, עשיר ועמוק טעם, עם בצל מטוגן ושומן אווז

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
כבד קצוץ כמו שצריך להיותצילום: דודו בכר

רכיבים

  • ½ ק"ג כבד עוף, נקיים מגידים
  • 150 גרם שומן אווז
  • 200 גרם בצל לבן, קצוץ דק
  • 2 ביצים קשות
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

1. מטגנים את כבד העוף בשמן לדרגת מדיום, ומצננים. 

2. מטגנים את הבצל בשומן האווז עד להזהבה ומצננים. 

3. בעזרת פומפיה מגרדים את הכבד והביצים. מערבבים היטב ומוסיפים את הבצל עם שומן האווז. מצננים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ