מתכון

כבד קצוץ של יענקלה שיין

מתכון לכבד קצוץ בטעם של פעם, עשיר ועמוק טעם, עם בצל מטוגן ושומן אווז

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
כבד קצוץ
כבד קצוץ כמו שצריך להיותצילום: דודו בכר

רכיבים

הוראות הכנה

1. מטגנים את כבד העוף בשמן לדרגת מדיום, ומצננים. 

2. מטגנים את הבצל בשומן האווז עד להזהבה ומצננים. 

3. בעזרת פומפיה מגרדים את הכבד והביצים. מערבבים היטב ומוסיפים את הבצל עם שומן האווז. מצננים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ