מתכון למרציפן ביתי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון למרציפן ביתי

למה לקנות מרציפן כשאפשר להכין בקלות ובלי חומרים תעשייתיים? השף קובי בכר מרופטופ במלון ממילא מביא את המתכון הביתי שלו

דרגת קושי: קל
מרציפן ביתי
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 כוסות שקדים

4 יחידות שקדים מרים
½ כוס אבקת סוכר
2 כפות אמרטו (ליקר שקדים)
2 כפות מיץ לימון

הוראות הכנה

1. משרים את השקדים והשקדים המרים במים פושרים ושומרים במקרר למשך לילה.

2. קולפים את השקדים ומייבשים קלות במגבת, טוחנים את השקדים קלות במעבד מזון, מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מסה אחידה במרקם משחתי.

3. מחלקים את המסה ל-4 חלקים שווים ומכל חלק יוצרים גליל בקוטר 2 ס"מ. עוטפים בניילון נצמד, מעבירים למקרר למשך שעה וחותכים את הגלילים באלכסון לפרוסות בעובי 4 ס"מ. מוציאים ומגללים או מעצבים את הצורה הרצויה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות