מתכון |

סלוקי - ניוקי סלקים

החיבורים עם סלק, פטרוזיליה, סלרי או חצילים יוצרים מנעד טעמים בעלי מתיקות טבעית ועדינות. והרוטב שמלווה את הניוקי מוסיף טעמים חמצמצים, מלוחים, וחריפים ליצירת מנה הרמונית

יהלומה לוי, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלוקי - ניוקי סלקים
סלוקי - ניוקי סלקיםצילום: לימור לניאדו תירוש
יהלומה לוי, שפית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 מנות

תגובות