דייסת שיבולת שועל טבעונית

לארוחת בוקר חורפית או לערב קריר, אין כמו דייסת שיבולת שועל מנחמת ומחממת

מתן שופן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דייסת שיבולת שועל עם 
גוג'י ברי
 , אוכמניות ועוד גולדן בר
דייסת שיבולת שועלצילום: מתן שופן
מתן שופן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:קערה אישית

אפשר להמיר את המים החמים שבמתכון לנוזל אחר כמו חלב סויה, שקדים או כל חלב אחר מחומם, ולהוסיף תוספות ופירות אחרים שאוהבים

רכיבים

  • 3 כפות שיבולת שועל דקה
  • 1/2 כף גוג'י ברי
  • 5-4 יחידות גולדן ברי
  • 1/2 תפוח גרני סמית
  • 1 כפית זרעי צ'יה
  • 1 כפית זרעי פשתן
  • 6-5 אוכמניות טריות

הוראות הכנה

מניחים את שיבולת השועל בקערה קטנה. קוצצים את הגוג'י ברי, ומערבבים עם שיבולת השועל. יוצקים מים רותחים עד כ-1 ס"מ מעל גובה השיבולת, מערבבים קלות ומניחים בצד עד שהיא סופחת את כל הנוזלים. בינתיים קוצצים את הגולדן ברי (פרי יער הנחשב בריא במיוחד, וצבעו כשמו כן הוא – זהוב. ניתן להשיגו בחלק מחנויות התבלינים) וחותכים את התפוח לקוביות קטנות. מפזרים את הפירות מעל הדייסה המוכנה, מפזרים את הזרעים (צ'יה ופשתן) ואת האוכמניות, ומגישים מיד. התוצאה אינה מתוקה במיוחד. אם חשקה נפשכם באוכל מפנק יותר לארוחת הבראנץ', אפשר להוסיף כפית סוכר חום טרם הוספת המים הרותחים, או לחלופין להוסיף בסוף ממתיק אחר כמו דבש וסילאן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ