דייסת שיבולת שועל טבעונית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דייסת שיבולת שועל טבעונית

לארוחת בוקר חורפית או לערב קריר, אין כמו דייסת שיבולת שועל מנחמת ומחממת

קערה אישית דרגת קושי: קל
דייסת שיבולת שועל עם 
גוג'י ברי
 , אוכמניות ועוד גולדן בר
מתן שופן

אפשר להמיר את המים החמים שבמתכון לנוזל אחר כמו חלב סויה, שקדים או כל חלב אחר מחומם, ולהוסיף תוספות ופירות אחרים שאוהבים

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 כפות שיבולת שועל דקה

1/2 כף גוג'י ברי
5-4 יחידות גולדן ברי
1/2 תפוח גרני סמית
1 כפית זרעי צ'יה
1 כפית זרעי פשתן
6-5 אוכמניות טריות

הוראות הכנה

מניחים את שיבולת השועל בקערה קטנה. קוצצים את הגוג'י ברי, ומערבבים עם שיבולת השועל. יוצקים מים רותחים עד כ-1 ס"מ מעל גובה השיבולת, מערבבים קלות ומניחים בצד עד שהיא סופחת את כל הנוזלים. בינתיים קוצצים את הגולדן ברי (פרי יער הנחשב בריא במיוחד, וצבעו כשמו כן הוא – זהוב. ניתן להשיגו בחלק מחנויות התבלינים) וחותכים את התפוח לקוביות קטנות. מפזרים את הפירות מעל הדייסה המוכנה, מפזרים את הזרעים (צ'יה ופשתן) ואת האוכמניות, ומגישים מיד. התוצאה אינה מתוקה במיוחד. אם חשקה נפשכם באוכל מפנק יותר לארוחת הבראנץ', אפשר להוסיף כפית סוכר חום טרם הוספת המים הרותחים, או לחלופין להוסיף בסוף ממתיק אחר כמו דבש וסילאן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות