פשטידת פטריות טבעונית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת פטריות טבעונית

תבנית 20* 30 דרגת קושי: קל
פשטידת פטריות טבעונית
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

400 גרם קרם קוקוס

400 מ"ל מים

100 גרם קמח חומוס

100 גרם קמח

10 גרם אורגנו

50 גרם פירורי לחם

10 גרם אבקת אפייה

3 גרם מלח

50 גרם צ'ילי מתוק

30 גרם חרדל דיז'ון

100 גרם גבינה צהובה טבעונית מגוררת

100 גרם גבינה בולגרית טבעונית מגוררת

400 גרם פטריות

3 כפות שמן זית

4 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

במחבת רחבה, מחממים את שמן הזית.

פורסים ומטגנים את הפטריות כ-3 דקות עד אידוי הנוזלים מוסיפים את השום, מטגנים קצת ומכבים את האש. מצננים לטמפרטורת חדר.

בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים: קמחים, פירורי לחם, אבקת אפייה, אורגנו ומלח.

בקערה נפרדת מערבבים את הנוזלים: קרם קוקוס, מים, צ'ילי מתוק, חרדל דיז'ון.

מאחדים את תערובת הנוזלים אל היבשים ומערבבים היטב.

מוסיפים את הגבינות המגוררות ואת הפטריות המאודות, יוצקים את הכל לתבנית ואופים ב- 170 מעלות כ-40 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות