מתכון

פשטידת פטריות טבעונית

רוסלה יונה ואמיר פורת, שפים קונדיטורים אורחים
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוסלה יונה ואמיר פורת, שפים קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית 20* 30
פשטידת פטריות טבעונית
פשטידת פטריות טבעונית צילום: דודו בכר

רכיבים

הוראות הכנה

במחבת רחבה, מחממים את שמן הזית.

פורסים ומטגנים את הפטריות כ-3 דקות עד אידוי הנוזלים מוסיפים את השום, מטגנים קצת ומכבים את האש. מצננים לטמפרטורת חדר.

בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים: קמחים, פירורי לחם, אבקת אפייה, אורגנו ומלח.

בקערה נפרדת מערבבים את הנוזלים: קרם קוקוס, מים, צ'ילי מתוק, חרדל דיז'ון.

מאחדים את תערובת הנוזלים אל היבשים ומערבבים היטב.

מוסיפים את הגבינות המגוררות ואת הפטריות המאודות, יוצקים את הכל לתבנית ואופים ב- 170 מעלות כ-40 דקות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ