פשטידת פטריות טבעונית
פשטידה מענגת. תוסיפו לעונג הזה גם שפע של פטריות ותקבלו חגיגה טבעונית וטעימה למרכז השולחן
רכיבים
400 גרם קרם קוקוס
400 מ"ל מים
100 גרם קמח חומוס
100 גרם קמח
10 גרם אורגנו
50 גרם פירורי לחם
10 גרם אבקת אפייה
3 גרם מלח
50 גרם צ'ילי מתוק
30 גרם חרדל דיז'ון
100 גרם גבינה צהובה טבעונית מגוררת
100 גרם גבינה בולגרית טבעונית מגוררת
400 גרם פטריות
3 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
הוראות הכנה
במחבת רחבה, מחממים את שמן הזית.
פורסים ומטגנים את הפטריות כ-3 דקות עד אידוי הנוזלים מוסיפים את השום, מטגנים קצת ומכבים את האש. מצננים לטמפרטורת חדר.
בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים: קמחים, פירורי לחם, אבקת אפייה, אורגנו ומלח.
בקערה נפרדת מערבבים את הנוזלים: קרם קוקוס, מים, צ'ילי מתוק, חרדל דיז'ון.
מאחדים את תערובת הנוזלים אל היבשים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הגבינות המגוררות ואת הפטריות המאודות, יוצקים את הכל לתבנית ואופים ב- 170 מעלות כ-40 דקות.