מתכון |

פשטידת פטריות טבעונית

פשטידה מענגת. תוסיפו לעונג הזה גם שפע של פטריות ותקבלו חגיגה טבעונית וטעימה למרכז השולחן

רוסלה יונה ואמיר פורת, שפים קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוסלה יונה ואמיר פורת, שפים קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית 20* 30
פשטידת פטריות טבעונית צילום: דודו בכר

רכיבים

  • 400 גרם קרם קוקוס
  • 400 מ"ל מים
  • 100 גרם קמח חומוס
  • 100 גרם קמח
  • 10 גרם אורגנו
  • 50 גרם פירורי לחם
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 3 גרם מלח
  • 50 גרם צ'ילי מתוק
  • 30 גרם חרדל דיז'ון
  • 100 גרם גבינה צהובה טבעונית מגוררת
  • 100 גרם גבינה בולגרית טבעונית מגוררת
  • 400 גרם פטריות
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

במחבת רחבה, מחממים את שמן הזית.

פורסים ומטגנים את הפטריות כ-3 דקות עד אידוי הנוזלים מוסיפים את השום, מטגנים קצת ומכבים את האש. מצננים לטמפרטורת חדר.

בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים: קמחים, פירורי לחם, אבקת אפייה, אורגנו ומלח.

בקערה נפרדת מערבבים את הנוזלים: קרם קוקוס, מים, צ'ילי מתוק, חרדל דיז'ון.

מאחדים את תערובת הנוזלים אל היבשים ומערבבים היטב.

מוסיפים את הגבינות המגוררות ואת הפטריות המאודות, יוצקים את הכל לתבנית ואופים ב- 170 מעלות כ-40 דקות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ