פשטידת פסטה וגבינות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת פסטה וגבינות

תבנית 20x30 דרגת קושי: קל
פשטידת פסטה וגבינות
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם (1 חבילה) פסטה מבושלת

250 גרם (גביע) גבינת קוטג'

250 גרם (גביע) גבינה לבנה

250 גרם גבינה צהובה מגוררת

250 גרם גבינה בולגרית מפוררת

100 גרם גבינת פרמז'ן

3 ביצים

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

רבע כפית אגוז מוסקט

הוראות הכנה

מערבבים את הביצים עם המלח, הפלפל והאגוז מוסקט.

מוסיפים את יתר מרכיבי הפשטידה- הפסטה וכל הגבינות- ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.

מוזגים לתבנית משומנת במעט שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ-30 דקות, עד הזהבה קלה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות