מתכון: פשטידת פסטה וגבינות נוסטלגית

פשטידת פסטה כמו של פעם, פשוטה וקלה להכנה - שאפשר לשדרג אותה עם כל מיני תוספות אהובות

רוסלה יונה ואמיר פורת, שפים קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רוסלה יונה ואמיר פורת, שפים קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית 20x30
פשטידת פסטה וגבינות

רכיבים

  • 500 גרם (1 חבילה) פסטה מבושלת
  • 250 גרם (גביע) גבינת קוטג'
  • 250 גרם (גביע) גבינה לבנה
  • 250 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן
  • 3 ביצים
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • רבע כפית אגוז מוסקט

הוראות הכנה

מערבבים את הביצים עם המלח, הפלפל והאגוז מוסקט.

מוסיפים את יתר מרכיבי הפשטידה- הפסטה וכל הגבינות- ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.

מוזגים לתבנית משומנת במעט שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ-30 דקות, עד הזהבה קלה.

תגובות