מתכון |

פשטידת עגבניות מיובשות וגבינת פקורינו

פשטידה בקערה אחת- כמה ערבובים ומכניסים לתנור

רוסלה יונה ואמיר פורת, שפים קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוסלה יונה ואמיר פורת, שפים קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית 20x30
פשטידת עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה וגבינת פקורינוצילום: דודו בכר

רכיבים

  • 800 גרם (4 מיכלים) שמנת חמוצה

  • 3 ביצים

  • 300 גרם (2 כוסות + 2 כפות) קמח

  • 10 גרם (2.5 כפיות) אבקת אפייה

  • כפית מלח

  • 6 גרם (2 כפיות) אורגנו

  • 130 גרם עגבניות מיובשות קצוצות גס

  • 30 גרם זיתי קלמטה ללא גלעין חתוכים גס

  • 100 גרם גבינת פקורינו

  • 4 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

בעקרה מערבבים את כל מרכיבי הפשטידה עד קבלת תערובת אחידה.

מוזגים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 40 דקות עד לכדי הזהבה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ