פשטידת עגבניות מיובשות וגבינת פקורינו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת עגבניות מיובשות וגבינת פקורינו

פשטידה בקערה אחת- כמה ערבובים ומכניסים לתנור

תבנית 20x30 דרגת קושי: קל
פשטידת עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה וגבינת פקורינו
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

800 גרם (4 מיכלים) שמנת חמוצה

3 ביצים

300 גרם (2 כוסות + 2 כפות) קמח

10 גרם (2.5 כפיות) אבקת אפייה

כפית מלח

6 גרם (2 כפיות) אורגנו

130 גרם עגבניות מיובשות קצוצות גס

30 גרם זיתי קלמטה ללא גלעין חתוכים גס

100 גרם גבינת פקורינו

4 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

בעקרה מערבבים את כל מרכיבי הפשטידה עד קבלת תערובת אחידה.

מוזגים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 40 דקות עד לכדי הזהבה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות