פשטידת עלי מנגולד, בצל ומוצרלה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת עלי מנגולד, בצל ומוצרלה

סלק העלים, הידוע יותר כמנגולד, ניחן במרירות קלה. במהלך בישול קצר בשמן זית הוא מקבל טעמים מעודנים ומשמש בן לוויה נהדר לגבינות ובצקים

תבנית עגולה קוטר 22 דרגת קושי: קל
פשטידת עלי מנגולד, בצל ומוצרלה
דודו בכר
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

400 גרם עלי מנגולד שטוף ומיובש

4 בצלים קלופים ופרוסים

3 ביצים

250 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

150 גרם גבינה צהובה מגוררת

140 גרם קמח

כפית מלח

חצי כפית פלפל

רבע כפית אגוז מוסקט

4 שיני שום כתושות

3 גרם אבקת אפייה (כפית)

200 גרם שמנת חמוצה (גביע)

5 כפות שמן זית

הוראות הכנה

קוצצים גס את עלי המנגולד.

במחבת רחבה מאדים בשמן זית את הבצלים הפרוסים ואת עלי המנגולד  למשך כ-3 דקות. מעבירים לקערה להצטננות.

בקערה נוספת מערבבים היטב את הביצים עם הגבינות עם הקמח, אבקת האפייה, השמנת החמוצה, השום הכתוש והתבלינים.

מאחדים בין התערובות.

מוזגים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות.

טיפים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות