מרק עדשים כתומות ועגבניות בחלב קוקוס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק עדשים כתומות ועגבניות בחלב קוקוס

מרק פשוט, קליל ומפתיע שאפשר להכין גם כשכמעט "אין כלום בבית"

דרגת קושי: קל
מרק עדשים כתומות ועגבניות בחלב קוקוס
אביעד הרמן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי ק"ג עדשים כתומות

4 שיני שום פרוסות דק

1 כף זרעי כוסברה כתושים

חצי כף כמון טחון

חצי כפית פלפל שאטה גרוס

750 גרם בצל פרוס (6-5 בצלים) מאודה בשתי כפות שמן

800 גרם עגבניות טריות בשלות קלופות וקצוצות גס

50 מ"ל מיץ לימון טרי

200 מ"ל קרם קוקוס (כדאי להשתמש באורגני לייט 6% שומן)

כף סילאן טבע

מלח לפי הטעם

שתי כפות שמן קנולה

הוראות הכנה

משרים את העדשים לשעתיים במים פושרים, מסננים ומשאירים בצד. קולים קלות את הכמון, הכוסברה והשאטה (שתי דקות על אש בינונית). מוסיפים את השום וכף שמן. כשהשום מתרכך מוסיפים את העדשים, העגבניות וארבע כוסות מים (כ 750 מ"ל). מרתיחים ומבשלים עד לריכוך של העדשים (כ 20 דקות מרתיחה). מוסיפים מלח, סילאן, חלב קוקוס ואת הבצל המאודה ומביאים לרתיחה נוספת. לסיום מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים טעמים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות