סלט מנגולד מבושל - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט מנגולד מבושל

אחרי שעשיתם שימוש בעלי המנגולד ונותרו לכם הגזעים שלו, מתן שופן מציע לעשות מהם סלט מבושל נהדר

דרגת קושי: קל
סלט גזעי מנגולד מבושל
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

8-6 גזעי עלי מנגולד

2 כפות שמן זית
1 כפית גדושה הריסה
(או סחוג אדום)
3 פרוסות לימון טרי (או 1
כף לימון כבוש קצוץ)
1 שן שום, קלופה ופרוסה דק
1 כפית פפריקה מתוקה
קורט מלח ופלפל שחור
3/4 כוס מים

הוראות הכנה

שוטפים את גזעי המנגולד, וחותכים לפרוסות באורך כ–4-3 ס"מ. בסיר קטן על אש קטנה מחממים את שמן הזית. מוסיפים את ההריסה, הלימון, פרוסות השום, הפפריקה, המלח והפלפל השחור. מערבבים. מבשלים כך כשתי דקות. מוסיפים את גזעי המנגולד החתוכים, ומערבבים אותם היטב ברוטב. יוצקים פנימה את המים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-45 דקות (או אפילו שעה), או עד שהנוזלים מצטמצמים היטב (מדי פעם לערבב ולוודא שהתחתית אינה נשרפת). מסירים מהאש, מניחים לסלט להתקרר, מעבירים לקערה ומגישים למרכז השולחן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות