מתכון |

מרק תירס של הסינית האדומה

המסעדה שסגרה לאחרונה השאירה אותנו עם געגוע לאחת המנות המיתולוגיות שלה - מרק התירס

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
צילום: Getty Images IL

רכיבים

  • 2 כפות שמן חמניות

  • 5 כפיות סוכר

  • מלח פלפל לבן

  • 1 כף ברנדי

  • 2 כפות קורנפלור

  • 1 ביצה

  • 2 כוסות תירס מבושל, טחון גס מאוד

לקישוט:

  • 1 בצל ירוק - רק החלק הירוק

הוראות הכנה

מביאים לרתיחה שלוש כוסות ציר מרק עוף עם שמן, סוכר, מלח, פלפל לבן וברנדי.

מערבבים קורנפלור בכוס מים ומוסיפים לסיר. מבשלים תוך בחישה עד שמסמיך מעט.

מנמיכים את האש, טורפים ביצה בקערה קטנה ומוסיפים לסיר תוך כדי בחישה.

מגבירים את האש ומבשלים דקה.

מוסיפים תירס טחון גס (אפשר משומר), מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות.

מקשטים במעט בצל ירוק קצוץ דק

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ