מרק תירס של הסינית האדומה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק תירס של הסינית האדומה

המסעדה שסגרה לאחרונה השאירה אותנו עם געגוע לאחת המנות המיתולוגיות שלה - מרק התירס

דרגת קושי: קל
מרק תירס
Getty Images IL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כפות שמן חמניות

5 כפיות סוכר

מלח פלפל לבן

1 כף ברנדי

2 כפות קורנפלור

1 ביצה

2 כוסות תירס מבושל, טחון גס מאוד

לקישוט:

1 בצל ירוק - רק החלק הירוק

הוראות הכנה

מביאים לרתיחה שלוש כוסות ציר מרק עוף עם שמן, סוכר, מלח, פלפל לבן וברנדי.

מערבבים קורנפלור בכוס מים ומוסיפים לסיר. מבשלים תוך בחישה עד שמסמיך מעט.

מנמיכים את האש, טורפים ביצה בקערה קטנה ומוסיפים לסיר תוך כדי בחישה.

מגבירים את האש ומבשלים דקה.

מוסיפים תירס טחון גס (אפשר משומר), מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות.

מקשטים במעט בצל ירוק קצוץ דק



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות