מתכון |

לביבות תירס ממכרות

לביבות תירס אווריריות וטעימות, שמשחקות בין מתיקות למליחות ובין פריכות לרכות. בעונה מומלץ להשתמש בתירס טרי

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
צילום: Getty Images IL

רכיבים

  • 1 כף קמח

  • 1 ביצה מופרדת לחלבון וחלמון

  • 3 כפות חלב דל שומן

  • 200 גרם גרעיני תירס - רצוי טרי ומחוץ לעונה - קופסת שימורים קטנה

הוראות הכנה

בקערה מערבבים את הקמח עם חלמון הביצה. מוסיפים את החלב והתירס ומניחים בצד לחצי שעה. 

בקערה נוספת מקציפים את חלבון לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתערובת הקמח והתריס.

מחממים מחבת טלפון היטב ומרססים בתרסיס שמן.

בעזרת 2 כפות יוצקים לביבות לתוך המחבת ומטגנים עד שמזהיב מכל צד (כ- 3 - 4 דקות).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ