לביבות תירס ממכרות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות תירס ממכרות

לביבות תירס אווריריות וטעימות, שמשחקות בין מתיקות למליחות ובין פריכות לרכות. בעונה מומלץ להשתמש בתירס טרי

דרגת קושי: קל
לביבות תירס
Getty Images IL
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 כף קמח

1 ביצה מופרדת לחלבון וחלמון

3 כפות חלב דל שומן

200 גרם גרעיני תירס - רצוי טרי ומחוץ לעונה אפשרי מקופסת שימורים קטנה

הוראות הכנה

בקערה מערבבים את הקמח עם חלמון הביצה. מוסיפים את החלב והתירס ומניחים בצד לחצי שעה. 

בקערה נוספת מקציפים את חלבון לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתערובת הקמח והתריס.

מחממים מחבת טלפון היטב ומרססים בתרסיס שמן.

בעזרת 2 כפות יוצקים לביבות לתוך המחבת ומטגנים עד שמזהיב מכל צד (כ- 3 - 4 דקות).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות