מתכון לסלט עדשים של קופינאס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לסלט עדשים של קופינאס

ליד המנגל או בפיקניק, לאמצע השולחן או כתוספת אישית, כך תכינו את סלט העדשים של קופינאס

4 סועדים דרגת קושי: קל
סלט עדשים של קופינאס
גליה אבירם
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לסלט:

חופן עלי כוסברה (קצוצים)

חופן עלי פטרוזיליה (קצוצים)

חופן עלי נענע

2-3 גבעולי בצל ירוק (קצוץ)

100 גרם עדשים שחורות מבושלות

2 כפות  חמוציות

כף שקדים קלויים קצוצים

1 כף גבינת פרמז'ן מגוררת (לא חובה)

לרוטב ויניגרט לימון:

כף לימון כבוש

כף וחצי מיץ לימון

1 שן שום כתושה

כפית סוכר

קורט מלח

קורט פלפל שחור

חצי כוס שמן זית

הוראות הכנה

הכנת הסלט:

מערבבים את כל המרכיבים למעט השקדים והפרמז'ן.

מפזרים את השקדים והפרמז'ן מעל הסלט.

 

הכנת הרוטב:

מערבבים את כל המרכיבים ומעט מהשמן בבלנדר, ותוך כדי הערבוב מזלפים את השמן בהדרגה. ניתן לשמור בקירור עד 4 ימים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות