מתכון לסלט עדשים של קופינאס

ליד המנגל או בפיקניק, לאמצע השולחן או כתוספת אישית, כך תכינו את סלט העדשים של קופינאס

ירון שנבל, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ירון שנבל, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים
סלט עדשים של קופינאס

רכיבים

לסלט:

  • חופן עלי כוסברה (קצוצים)
  • חופן עלי פטרוזיליה (קצוצים)
  • חופן עלי נענע
  • 2-3 גבעולי בצל ירוק (קצוץ)
  • 100 גרם עדשים שחורות מבושלות
  • 2 כפות  חמוציות
  • כף שקדים קלויים קצוצים
  • 1 כף גבינת פרמז'ן מגוררת (לא חובה)

לרוטב ויניגרט לימון:

  • כף לימון כבוש
  • כף וחצי מיץ לימון
  • 1 שן שום כתושה
  • כפית סוכר
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • חצי כוס שמן זית

הוראות הכנה

הכנת הסלט:

מערבבים את כל המרכיבים למעט השקדים והפרמז'ן.

מפזרים את השקדים והפרמז'ן מעל הסלט.

הכנת הרוטב:

מערבבים את כל המרכיבים ומעט מהשמן בבלנדר, ותוך כדי הערבוב מזלפים את השמן בהדרגה. ניתן לשמור בקירור עד 4 ימים.

תגובות