קציצות טבעוניות של סלק ומנגולד - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות טבעוניות של סלק ומנגולד

קציצות טבעוניות שכיף לאכול בתוך פיתה עם ירקות טריים וטחינה

8-10 יחידות דרגת קושי: קל
קציצות סלק ומנגולד טבעוני בפיתה
מתן שופן
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 כף שמן זית

2 עלי מנגולד
2 סלקים
1 תפוח אדמה קטן
2 שיני שום, קלופות
קורט מלח ופלפל שחור
מעט שמן זית

הוראות הכנה

שוטפים את עלי המנגולד, וקוצצים אותם דק. מחממים את שמן זית במחבת ומוסיפים את המנגולד הקצוץ. מערבבים ומקפיצים אותם מדי פעם כ-10 דקות, או עד שהם משחימים קלות. מסירים מהאש.
קולפים את הסלקים ותפוח האדמה, מגררים אותם ומניחים במסננת בתוך קערה על מנת שיגירו את הנוזלים. בוזקים מעט מלח ופלפל, ומערבבים. מניחים כך 10-5 דקות. לאחר מכן סוחטים. מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים מגש תנור בנייר אפייה, וקורצים מהמסה 10-8 יחידות עגולות ומהודקות היטב. משטחים אותן קלות. מכניסים את המגש לתנור למשך כ-45 דקות, או עד שהקציצות מתחילות להשחים מעט. מברישים את הקציצות במעט שמן זית, וממשיכים באפייה עוד 15-10 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות