עוגת גבינה raw | עוגת גבינה טבעונית - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת גבינה רוֹ

מתכון של מעוז קשתי, השף והבעלים של קייטרינג נקטר הטבעוני

תבנית עוגה עגולה קפיצית בקוטר 24 דרגת קושי: קל
עוגת גבינה רו
אבישג שאר-ישוב
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לתחתית:

2 כוסות אגוזי מלך

8 תמרי מג'הול מגולענים

קורט מלח ים אטלנטי

רבע מקל וניל או כפית נוזל וניל

לקרם קשיו וניל:

2 כוסות קשיו שהושרה במים (לפחות 4 שעות)

1\2 סירופ אגבה

2\1 כוס חמאת קוקוס (להזמין דרך iherb.com) או שמן קוקוס

רבע לימון מגורד

חצי מקל וניל או כף נוזל וניל

לשכבת הפרי :

כוס אוכמניות שחורות קפואות

חצי כוס חמאת קוקוס או שמן קוקוס

הוראות הכנה

במעבד מזון משלבים את מרכיבי התחתית וטוחנים לעיסה צפופה ודביקה. בידיים רטובות מהדקים היטב ובאופן אחיד את העיסה אל תחתית התבנית. משלבים את מרכיבי קרם הקשיו במעבד המזון וטוחנים תוך הוספת זרזיף של מים. התוצאה הסופית צריכה להיות קרם חלק וקטיפתי.

את הקרם המוכן מורחים על שכבת התחתית באופן שווה ומכניסים למקרר (יש להשאיר במעבד המזון בערך כף מהתערובת לשלב הבא). במעבד המזון מערבבים את מרכיבי שכבת הפרי עם שארית הקרם שהשארנו במעבד המזון. בעדינות מכסים שכבת הקרם לאחר התקשתה מעט בשכבת הפרי. יש לשמור את העוגה במקפיא ולהפשיר רבע שעה לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות