מתכון

עוגת גבינה רוֹ

מתכון של מעוז קשתי, השף והבעלים של קייטרינג נקטר הטבעוני

מעוז קשתי, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מעוז קשתי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית עוגה עגולה קפיצית בקוטר 24
עוגת גבינה רו
עוגת גבינה רוצילום: אבישג שאר-ישוב

רכיבים

לתחתית:

לקרם קשיו וניל:

לשכבת הפרי :

הוראות הכנה

במעבד מזון משלבים את מרכיבי התחתית וטוחנים לעיסה צפופה ודביקה. בידיים רטובות מהדקים היטב ובאופן אחיד את העיסה אל תחתית התבנית. משלבים את מרכיבי קרם הקשיו במעבד המזון וטוחנים תוך הוספת זרזיף של מים. התוצאה הסופית צריכה להיות קרם חלק וקטיפתי.

את הקרם המוכן מורחים על שכבת התחתית באופן שווה ומכניסים למקרר (יש להשאיר במעבד המזון בערך כף מהתערובת לשלב הבא). במעבד המזון מערבבים את מרכיבי שכבת הפרי עם שארית הקרם שהשארנו במעבד המזון. בעדינות מכסים שכבת הקרם לאחר התקשתה מעט בשכבת הפרי. יש לשמור את העוגה במקפיא ולהפשיר רבע שעה לפני ההגשה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ