מתכון |

עוגת גבינה רוֹ

מתכון של מעוז קשתי, השף והבעלים של קייטרינג נקטר הטבעוני

מעוז קשתי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מעוז קשתי, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית עוגה עגולה קפיצית בקוטר 24
עוגת גבינה רוצילום: אבישג שאר-ישוב

רכיבים

לתחתית:

  • 2 כוסות אגוזי מלך
  • 8 תמרי מג'הול מגולענים
  • קורט מלח ים אטלנטי
  • רבע מקל וניל או כפית נוזל וניל

לקרם קשיו וניל:

  • 2 כוסות קשיו שהושרה במים (לפחות 4 שעות)
  • 1\2 סירופ אגבה
  • 2\1 כוס חמאת קוקוס (להזמין דרך iherb.com) או שמן קוקוס
  • רבע לימון מגורד
  • חצי מקל וניל או כף נוזל וניל

לשכבת הפרי :

  • כוס אוכמניות שחורות קפואות
  • חצי כוס חמאת קוקוס או שמן קוקוס

הוראות הכנה

במעבד מזון משלבים את מרכיבי התחתית וטוחנים לעיסה צפופה ודביקה. בידיים רטובות מהדקים היטב ובאופן אחיד את העיסה אל תחתית התבנית. משלבים את מרכיבי קרם הקשיו במעבד המזון וטוחנים תוך הוספת זרזיף של מים. התוצאה הסופית צריכה להיות קרם חלק וקטיפתי.

את הקרם המוכן מורחים על שכבת התחתית באופן שווה ומכניסים למקרר (יש להשאיר במעבד המזון בערך כף מהתערובת לשלב הבא). במעבד המזון מערבבים את מרכיבי שכבת הפרי עם שארית הקרם שהשארנו במעבד המזון. בעדינות מכסים שכבת הקרם לאחר התקשתה מעט בשכבת הפרי. יש לשמור את העוגה במקפיא ולהפשיר רבע שעה לפני ההגשה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ