מתכון |

פטריות במילוי קרם שקדים וערמונים

מתכון של מעוז קשתי, השף והבעלים של קייטרינג נקטר הטבעוני

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • 10 פטריות שיטאקי
  • למילוי:
  • חצי כוס שקדים שהושרו 8 שעות במים וקולפו
  • רבע כוס מחית ערמונים קלויים
  • כף שמרי בירה
  • חצי כפית שמן שומשום
  • כפית רוטב סויה
  • קורט מלח

הוראות הכנה

אופים את הפטריות ואת רגליהן, שכבר הוסרו, לעשר דקות בחום של מאה מעלות. טוחנים את כל חומרי המילוי, כולל רגלי הפטריות, במעבד מזון ומוסיפים זרזיף דק של מים עד לקבלת מרקם חלק. ממלאים את הפטריות באמצעות כפית קטנה. אופים לפני ההגשה לחמש דקות. מקשטים בשומשום שחור או מעט קצח

תגובות