פטריות במילוי קרם שקדים וערמונים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פטריות במילוי קרם שקדים וערמונים

מתכון של מעוז קשתי, השף והבעלים של קייטרינג נקטר הטבעוני

דרגת קושי: קל
פטריות ממולאות
Getty Images IL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

10 פטריות שיטאקי

למילוי:

חצי כוס שקדים שהושרו 8 שעות במים וקולפו

רבע כוס מחית ערמונים קלויים

כף שמרי בירה

חצי כפית שמן שומשום

כפית רוטב סויה

קורט מלח

הוראות הכנה

אופים את הפטריות ואת רגליהן, שכבר הוסרו, לעשר דקות בחום של מאה מעלות. טוחנים את כל חומרי המילוי, כולל רגלי הפטריות, במעבד מזון ומוסיפים זרזיף דק של מים עד לקבלת מרקם חלק. ממלאים את הפטריות באמצעות כפית קטנה. אופים לפני ההגשה לחמש דקות. מקשטים בשומשום שחור או מעט קצח

טיפים

אפשר להשמיט את האגוזים והקינמון אם לא אוהבים.

העוגה טובה לאכילה כ3 ימים.

אפשר לאחסן אותה במקרר ולחמם קלות במיקרוגל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות