מתכון |

נגיסי טופו דקיקים

נגיסי טופו טבעוניים שנעלמים במהירות. שלושה סועדים זללו אותם בלי להשאיר פירור

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גל ברזילי, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
נגיסי טופו דקיקיםצילום: מוטי מילרוד

רכיבים

  • 200 גרם טופו

למישרה:

  • 3 כפות מים
  • 3 כפות סילאן טבעי (תמרים בלי תוספות)
  • 3 כפות רוטב סויה (רצוי נטול גלוטן)
  • שן שום כתושה
  • קורט פלפל לבן גרוס או טחון
  • כף שמן שומשום
  • כפית ג'ינג'ר טרי מגורר דק

הוראות הכנה

פורסים את הטופו לפרוסות דקיקות ( 2–3 מילמטר).

מערבבים את חומרי המשרה היטב (עד להמסה של הסילאן).

משרים את פרוסות הטופו כך שהמישרה מכסה אותן (אחרי 3 שעות הופכים את פרוסות הטופו).

להגשה:

מניחים פרוסת טופו על עלה פנימי של חסה ומפזרים מעט שקדים (או בוטנים קלויים) קצוצים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ