נגיסי טופו דקיקים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון נגיסי טופו דקיקים

נגיסי טופו טבעוניים שנעלמים במהירות. שלושה סועדים זללו אותם בלי להשאיר פירור

דרגת קושי: קל
נגיסי טופו
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם טופו

למישרה:

3 כפות מים

3 כפות סילאן טבעי (תמרים בלי תוספות)

3 כפות רוטב סויה (רצוי נטול גלוטן)

שן שום כתושה

קורט פלפל לבן גרוס או טחון

כף שמן שומשום

כפית ג'ינג'ר טרי מגורר דק

הוראות הכנה

פורסים את הטופו לפרוסות דקיקות ( 2–3 מילמטר).

מערבבים את חומרי המשרה היטב (עד להמסה של הסילאן).

משרים את פרוסות הטופו כך שהמישרה מכסה אותן (אחרי 3 שעות הופכים את פרוסות הטופו).

להגשה:

מניחים פרוסת טופו על עלה פנימי של חסה ומפזרים מעט שקדים (או בוטנים קלויים) קצוצים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות