כנאפה טבעונית עם מרכיב מפתיע - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כנאפה טבעונית עם מרכיב מפתיע

כנאפה טבעונית הרבה יותר טעימה ועדינה ממודל החיקוי

דרגת קושי: קל
כנאפה טבעונית
מוטי מילרוד

יש להכין במחבת בקוטר 20 ס"מ. הרבה יותר מציאותי ואחראי לחתוך למשולשים ולחלוק בין שישה סועדים.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

100 גרם שערות קדאיף טריות (לאופציה נטולת גלוטן : 50 גרם אטריות אורז חום דקיקות שהושרו במים רותחים לחמש דקות, סוננו ונסחטו).

3 כפות שמן זית

רבע כוס פיסטוקים קצוצים גס

למלית:

150 גרם טופו

60 גרם קרם קוקוס

2 כפות סוכר דמררה או כף סירופ אגבה

¼ כפית גרידת לימון

כפית מיץ לימון

קורט מלח

כף שמן זית

לסירופ :

¼ כוס מים רותחים

4 כפות סוכר קוקוס או 3 כפות סירופ אגבה

כפית מיץ לימון

הוראות הכנה

טוחנים בבלנדר או מעבד מזון ב"פולסים" את כל חומרי המלית לעיסה לא חלקה.

מערבבים את האטריות ושמן הזית ו"מאווררים" בעזרת הידיים.

מרפדים בכשליש מהכמות תחתית מחבת.

מורחים בעדינות ( להשתדל לא למעוך) את המלית על האטריות.

מכסים בשאר האטריות את כל המלית.

מבשלים על להבה בינונית כעשר דקות עד לקבלת חריכה יפה בתחתית ( מציצים ע"י הרמת הדופן — אין בעיה גם להפוך ולאחר בישול הצד השני להחזיר לצד הראשון לחריכה נוספת )

הופכים בעדינות ( אפשר להפוך אל צלחת ולהגליש בחזרה למחבת ) ומבשלים 5–10 דקות נוספות.

להגשה מוציאים את הכנאפה לצלחת ומפזרים עליה את הפיסטוקים.

מערבבים את מרכיבי הסירופ עד להמסת הסוכר.

מרטיבים את הכנאפה בסירופ לפי מידת החיבה למתוק



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות