עוף ממולא פתיתים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף ממולא פתיתים

לא זורקים אוכל, בטח לא שאריות פתיתים. ממלאים בהם עוף

עוף גדול דרגת קושי: קל
עוף ממולא פתיתים
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ו-1/2 כוסות פתיתים מבושלים

3 פרוסות לימון בעובי כ-3 מ"מ כל אחת, עם הקליפה, ללא הגרעינים, קצוצות לקוביות קטנטנות

3 כפות שמן זית

5 עלי מרווה, קצוצים דק (אפשר גם תימין או רוזמרין)

1/4 פלפלון צ'ילי ירוק חריף, קצוץ דק (לחובבי חריף)

מלח ופלפל

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה. טועמים ומתקנים תיבול. ממלאים את חלל הבטן של העוף בתערובת וקושרים בחוט מטבח, כדי שהמילוי לא יברח בזמן הצלייה. כדאי למשוח את העוף במעט שמן זית, ולתבל במלח ובפלפל. צולים את העוף בתנור. המילוי יתבל את העוף מבפנים, ויהיה טעים מאוד בזכות מיצי העוף שבתוכם ייצלה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות