מתכון: עוף ממולא פתיתים בתנור

לא זורקים אוכל, בטח לא שאריות פתיתים. ממלאים בהם עוף

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
עוף ממולא פתיתים
עוף ממולא פתיתים צילום: מתן שופן

רכיבים

  • 1 ו-1/2 כוסות פתיתים מבושלים
  • 3 פרוסות לימון בעובי כ-3 מ"מ כל אחת, עם הקליפה, ללא הגרעינים, קצוצות לקוביות קטנטנות
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 עלי מרווה, קצוצים דק (אפשר גם תימין או רוזמרין)
  • 1/4 פלפלון צ'ילי ירוק חריף, קצוץ דק (לחובבי חריף)
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה. טועמים ומתקנים תיבול. ממלאים את חלל הבטן של העוף בתערובת וקושרים בחוט מטבח, כדי שהמילוי לא יברח בזמן הצלייה. כדאי למשוח את העוף במעט שמן זית, ולתבל במלח ובפלפל. צולים את העוף בתנור. המילוי יתבל את העוף מבפנים, ויהיה טעים מאוד בזכות מיצי העוף שבתוכם ייצלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ