פתיתים מתקתקים עם אגוזים וקינמון - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פתיתים מתקתקים עם אגוזים וקינמון

קו-פרודוקציה הונגרית-ישראלית

4 מנות דרגת קושי: קל
פתיתים מתקתקים עם אגוזים וקינמון
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כוסות פתיתים

75 גרם חמאה

1 כוס אגוזי מלך, קצוצים גס

1/3 כוס פירורי לחם

1/2 כפית קינמון (ואפשר גם קצת יותר למי שאוהב)

קליפה מגוררת דק מלימון אחד

2 כפות סוכר (וגם כאן אפשר להוסיף, לפי הטעם)

הוראות הכנה

מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות שעל האריזה. במחבת או בסיר ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את האגוזים, עד שהם מזהיבים (דקה או שתיים - זהירות, לא לשרוף). מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים עד שהם זהובים ופריכים (כדקה). מוסיפים את הפתיתים המבושלים ואת יתר החומרים ומערבבים עד שהפתיתים יצופו היטב. טועמים ומוסיפים עוד קינמון וסוכר, לפי הטעם. מגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות