מתכון

פתיתים מתקתקים עם אגוזים וקינמון

קו-פרודוקציה הונגרית-ישראלית

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
פתיתים מתקתקים עם אגוזים וקינמון

רכיבים

  • 2 כוסות פתיתים
  • 75 גרם חמאה
  • 1 כוס אגוזי מלך, קצוצים גס
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כפית קינמון (ואפשר גם קצת יותר למי שאוהב)
  • קליפה מגוררת דק מלימון אחד
  • 2 כפות סוכר (וגם כאן אפשר להוסיף, לפי הטעם)

הוראות הכנה

מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות שעל האריזה. במחבת או בסיר ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את האגוזים, עד שהם מזהיבים (דקה או שתיים - זהירות, לא לשרוף). מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים עד שהם זהובים ופריכים (כדקה). מוסיפים את הפתיתים המבושלים ואת יתר החומרים ומערבבים עד שהפתיתים יצופו היטב. טועמים ומוסיפים עוד קינמון וסוכר, לפי הטעם. מגישים חם.

תגובות