עוגיות שוקולד בננה ענקיות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות שוקולד בננה ענקיות

עוגיות שוקולד ענקיות, עם שלושה סוגים של שוקולד וציפוי קונטרסטי. מתכון של קונדיטור אייזיק נמרוד מג'לטריה לכבוד יום השוקולד הבינלאומי

20 עוגיות ענק דרגת קושי: קל
עוגיית שוקולד ענק
אנטולי מיכאלו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חמאה בטמפרטורת החדר -200 גרם

כוס סוכר לבן (200 גרם)

כוס סוכר חום כהה (240 גרם)

חצי כפית מלח 

2 ביצים

3 כוסות קמח לבן מנופה (350 גרם)

70 גרם קקאו

כפית אבקת סודה לשתייה

60 גרם שוקולד מריר

60 גרם שוקולד חלב

60 גרם שוקולד לבן

70 גרם אגוזי פקאן

70 גרם אגוזי מלך

50 גרם בננה מיובשת

רשות:

שוקולד לבן 100 גרם- לטבילה

הוראות הכנה

מקציפים את החמאה עם הסוכרים והמלח מוסיפים עד לקבלת תערובת חלקה.

מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת מסה אחידה.

ממשיכים לערבל באיטיות ומוסיפים: קמח, קקאו, סודה לשתייה עד שאלו מתאחדים.

קוצצים היטב את שלושת סוגי השוקולד, האגוזים והבננות ומקפלים לתערובות בעדינות.

מחממים תנור ל-160 מעלות.

מסדרים על גבי שתי תבניות נייר אפייה.

בעזרת הידיים מכדררים מהתערובת עיגולים גדולים של 80 גרם.

מניחים על התבנית ומשטחים בעזרת היד, דואגים לרווחים נאים בן העוגיות.

אופים במשך 11 דקות בתנור- מוצאים מיד להצטנן בחוץ.

ציפוי (לא חובה):

מחכים שהעוגיות הצטננו לחלוטין.

ממיסים את השוקולד הלבן, או בבן מארי או בפולסים קצרים במיקרו בקערה רחבת ידיים.

טובלים כל עוגייה בחצי. מצננים עד להתגבשות השוקולד הלבן ושומרים בכלי סגור במקרר ל- 5 ימים לפחות.

עוגיות שוקולד ענק
אנטולי מיכאלו


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות