ריבת משמשים ובמיה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ריבת משמשים ובמיה

מצד אחד רכות המשמשים ומצד שני פריכות עדינה של הבמיה. יש בריבה מתקתקות קייצית, והיא יכולה לשמש כקינוח נפלא או מנה ראשונה מקורית כשהיא משודכת לגבינה טובה

300 מ"ל דרגת קושי: קל
תבשילי במיה
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 משמשים

250 גרם תרמילי במיה

1/2 כוס סוכר חום

1 כוכב אניס

1 כף פלפל שחור

מיץ מ-1/2 לימון

הוראות הכנה

מגלענים את המשמשים וחותכים לקוביות קטנות. מכניסים לתוך קלחת קטנה. שוטפים את תרמילי הבמיה, מייבשים קלות וקוטמים את העוקץ עם סכין. חוצים את התרמילים לאורך ומוסיפים לקלחת עם המשמשים החתוכים. מוסיפים את שאר המצרכים (כוכב אניס, פלפל שחור, מיץ לימון) ומניחים על אש קטנה למשך כ-30 דקות. מדי פעם לערבב כדי לוודא שהתחתית לא נחרכת. מסירים מהאש, מצננים, מעבירים לצנצנת מעוקרת ומאחסנים במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות