מתכון

ריבת משמשים ובמיה

מצד אחד רכות המשמשים ומצד שני פריכות עדינה של הבמיה. יש בריבה מתקתקות קייצית, והיא יכולה לשמש כקינוח נפלא או מנה ראשונה מקורית כשהיא משודכת לגבינה טובה

מתן שופן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:300 מ"ל
תבשילי במיה
צילום: מתן שופן

רכיבים

הוראות הכנה

מגלענים את המשמשים וחותכים לקוביות קטנות. מכניסים לתוך קלחת קטנה. שוטפים את תרמילי הבמיה, מייבשים קלות וקוטמים את העוקץ עם סכין. חוצים את התרמילים לאורך ומוסיפים לקלחת עם המשמשים החתוכים. מוסיפים את שאר המצרכים (כוכב אניס, פלפל שחור, מיץ לימון) ומניחים על אש קטנה למשך כ-30 דקות. מדי פעם לערבב כדי לוודא שהתחתית לא נחרכת. מסירים מהאש, מצננים, מעבירים לצנצנת מעוקרת ומאחסנים במקרר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ