שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:300 מ"ל
צילום: מתן שופן

רכיבים

  • 4 משמשים
  • 250 גרם תרמילי במיה
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1 כוכב אניס
  • 1 כף פלפל שחור
  • מיץ מ-1/2 לימון

הוראות הכנה

מגלענים את המשמשים וחותכים לקוביות קטנות. מכניסים לתוך קלחת קטנה. שוטפים את תרמילי הבמיה, מייבשים קלות וקוטמים את העוקץ עם סכין. חוצים את התרמילים לאורך ומוסיפים לקלחת עם המשמשים החתוכים. מוסיפים את שאר המצרכים (כוכב אניס, פלפל שחור, מיץ לימון) ומניחים על אש קטנה למשך כ-30 דקות. מדי פעם לערבב כדי לוודא שהתחתית לא נחרכת. מסירים מהאש, מצננים, מעבירים לצנצנת מעוקרת ומאחסנים במקרר.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ