קרפצ'יו קולרבי של ביסטרו אלומה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קרפצ'יו קולרבי של ביסטרו אלומה

מנה עדינה ומופלאה של קרפצ'יו קצת אחר בכיכובו של הקולרבי

דרגת קושי: קל
קרפצ'יו קולרבי של מסעדת אלומה
אנטולי מיכאלו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

קולרבי אחד

כף שמן זית שמן זית 
כף מלח גס 
כף קצח
מיץ לימון סחוט טרי מלימון אחד
20 גרם פיסטוק
טיפונת שמן כמהין
20 גרם גבינת פרמזן מגוררת - לקישוט - לא חובה
 

הוראות הכנה

מקלפים את הקולרבי ופורסים לפרוסות דקות (רצוי במנדולינה, אבל לא חייב). מסדרים את פרוסות הקולרבי על צלחת, מזליפים את השמנים ומיץ הלימון ומוסיפים מעל את יתר המרכיבים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות