מתכון |

קרפצ'יו קולרבי של ביסטרו אלומה

מנה עדינה ומופלאה של קרפצ'יו קצת אחר בכיכובו של הקולרבי

שף עלאא סויטאת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שף עלאא סויטאת
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
קרפצ'יו קולרבי של מסעדת אלומהצילום: אנטולי מיכאלו

רכיבים

  • קולרבי אחד
  • כף שמן זית שמן זית
  • כף מלח גס
  • כף קצח
  • מיץ לימון סחוט טרי מלימון אחד
  • 20 גרם פיסטוק
  • טיפונת שמן כמהין
  • 20 גרם גבינת פרמזן מגוררת - לקישוט - לא חובה

הוראות הכנה

מקלפים את הקולרבי ופורסים לפרוסות דקות (רצוי במנדולינה, אבל לא חייב). מסדרים את פרוסות הקולרבי על צלחת, מזליפים את השמנים ומיץ הלימון ומוסיפים מעל את יתר המרכיבים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ