במחבת: לוביה עם כוסברה והל - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון במחבת: לוביה עם כוסברה והל

2-4 סועדים דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם תרמילי לוביה טריים

10 גרם חמאה

1 כף שמן זית

לתיבול:

2 תרמילי הל

1 כף שמן זית

קורט מלח דק ופלפל שחור

1 כף שטוחה כוסברה יבשה טחונה

1/4 כפית כמון

הוראות הכנה

מניחים את הלוביה בקערה ויוצקים עליה מים רותחים. חולטים אותה כך 5 דקות. מסננים. בקערה קטנה מערבבים את כל חומרי התיבול (כותשים את תרמילי ההל ומערבבים עם שמן הזית, המלח, הפלפל השחור, הכוסברה היבשה והכמון).

מניחים מחבת על אש בינונית. ממיסים בה את החמאה ומוסיפים 1 כף שמן זית. מוסיפים את תרמילי הלוביה ומערבבים היטב כדי לעטוף את התרמילים בחמאה ובשמן. מדי פעם מקפיצים. כאשר התרמילים מתחילים להזהיב קלות, מוסיפים את התיבול שהכנו. מערבבים ומקפיצים עד שהתיבול עוטף את כל התרמילים. טועמים, ומתקנים תיבול אם צריך. מגישים (הצעת הגשה: לצד פילה דג צרוב במחבת).

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות