סליאנקה – תבשיל חזה בקר עם עגבניות וכוסברה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סליאנקה – תבשיל חזה בקר עם עגבניות וכוסברה

6 סועדים דרגת קושי: קל
חזה בקר
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 בצלים לבנים

8–7 שיני שום, קלופות
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
1/2 פלפל ירוק חריף (אפשר
יותר או פחות, לפי הטעם)
2 כפות שמן
1.5 ק"ג חזה בקר, חתוך
לקוביות 2X2
1 כוס מים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
כ-150 גרם רסק עגבניות איכותי
1 כף פפריקה מתוקה
2 עגבניות
1 צרור כוסברה

הוראות הכנה

קוצצים את הבצלים, השום והפלפל הירוק החריף, ומעבירים לקערה יחד עם זרעי הכוסברה הטחונים. מערבבים אותם יחד. מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח על להבה בינונית, ומוסיפים פנימה את קוביות הבשר. צורבים היטב מכל הצדדים. מפנים מקום בסיר, ומעבירים פנימה את תערובת הבצלים הקצוצים. מכסים את הסיר למשך דקה לצורך אידוי, פותחים, מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כך כ-10 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, המלח, הפלפל השחור ומגרדים פנימה גם את העגבנייה. מערבבים. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעתיים וחצי עד שלוש, או עד שהבשר מתרכך. כ-5 דקות לפני ההגשה, שוטפים היטב את צרור הכוסברה, קוצצים ומעבירים לסיר. מערבבים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות