מתכון מתכוןן |

תמר מג’הול ממולא בלוקוס ושקדים

קציצות דג אווריריות ונהדרות העושות שימוש בשקדים טחונים ליצירת מרקם פריך ויוצא דופן.

הדיי עפאים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מג'הול ממולא בלוקוס ושקדים. השקדים יוצרים את המרקם הפריך
מג'הול ממולא בלוקוס ושקדים. השקדים יוצרים את המרקם הפריךצילום: ארז בן שחר
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:5-6 סועדים

תגובות