מתכון מתכון

כתר טלה חגיגי בקראסט דקל־נור ופיסטוקים

מנה חגיגית שתפאר את שולחן החג ותגרור קריאות התפעלות מהמסובין.

הדיי עפאים
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
כתר טלה חגיגי בקראסט דקל־נורצילום: ארז בן שחר
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:5-6 סועדים

רכיבים

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ