מתכון מתכון |

נתחי פילה עוף עם אננס

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
נתחי פילה עוף 
עם אננס
מתן שופן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
4-2 סועדים

רכיבים

הוראות הכנה

מכינים את המרינדה. כותשים את זרעי הכוסברה ומעבירים לקערה יחד עם שאר החומרים (חוויג', פלפל שחור, שמן זית, צ'ילי אדום, בצל, שום ומלח). מערבבים היטב, ומניחים בפנים את נתחי העוף. עוטפים אותם היטב במרינדה, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.

קוטמים את בסיס וראש האננס, ומניחים אותו אנכית על משטח העבודה. בעזרת סכין, מסירים את קליפתו. פורסים את האננס לפרוסות (טבעות), וכל פרוסה חותכים לקוביות (בגודל 2-1 סמ"ר). מניחים בצד.

מחממים את השמן הניטרלי בסיר רחב ושטוח (או במחבת גדולה) על אש בינונית. מניחים את הקורנפלור בקערה קטנה. מצפים את נתחי עוף בקורנפלור, ומעבירים לצריבה בסיר. צורבים היטב משני הצדדים. מוציאים מהסיר. מנמיכים את האש, ומעבירים לסיר את קוביות האננס. מערבבים היטב בכף עץ, ומגרדים את תחתית הסיר כדי שהמשקעים לא יישרפו. מוסיפים חצי כוס מים, וממשיכים לערבב. מבשלים את האננס דקות אחדות (הוא לא צריך להתרכך, רק להפריש מעט טעמים). מחזירים את נתחי העוף, ומערבבים את כל תכולת הסיר יחד. מסירים מהאש ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ